RSS
Hasta la vista Fellini, Bergman, Coppola ja Kurosawa. Täällä katsotaan, kommentoidaan ja kiillotetaan elokuva-aarrearkun himmeämpiä helmiä. Saattaa sisältää juonipaljastuksia.

Maailman tylsin trilleri


Razzie-voittajien läpikäynti jatkuu: tänään oli vuorossa varsin kelvolliselle Basic Instinctille rykäisty kelvoton jatko-osa Basic Instinct 2, joka sai vuonna 2007 peräti neljä Razzie-palkintoa. Kategoriat olivat Worst Picture, Worst Actress, Worst Prequel or Sequel ja Worst Screenplay.

 
Basic Instinct 2
Valmistumisvuosi: 2006
Ohjaaja: Michael Caton-Jones
Pääosat: Sharon Stone, David Morrissey, David Thewlis


Kiimainen murhaaja/kirjailija Catherine Tramell, eli Sharon Stone on taas täällä. Edellisessä osassa värkkiään vilautellut Stone nähdään nyt Lontoossa, jossa hän niittaa alkajaisiksi tunnetun jalkapalloilijan. Kylmää kyytiä saavat myös reportteri ja gigolo. Näyttöä ei kuitenkaan löydy riittävästi, joten naikkonen joutuu vankilan sijasta terapeutille.

Piinattua rikospsykiatria näyttelee paskanjäykkä David Morrissey, jonka taikinanaamainen tulkinta jää täysin tuhnuksi. Stone on puolestaan cunning old minx, joka imailee rössöä posket lommolla ja hönkäilee rivouksia. Kumpikaan ei varsinaisesti loista roolissaan.

Tyylilajina lienee tavoiteltu psykologis-eroottista trilleriä, mutta lopputuloksena on kaksi tuntia tylsää kukkua. Melkeinpä mieluummin ottaisi sen jäänaskalin ohimoon, kuin tätä katselisi.

(Kuva: http://www.moviesonline.ca/movie-gallery/albums/userpics//BasicInstinct2Poster3.JPG)


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kommentoi!

 
Copyright 2009 Filminaattori. All rights reserved.
Blogger Template by Blogger and Blogger Templates.
Bloggerized by Miss Dothy