RSS
Hasta la vista Fellini, Bergman, Coppola ja Kurosawa. Täällä katsotaan, kommentoidaan ja kiillotetaan elokuva-aarrearkun himmeämpiä helmiä. Saattaa sisältää juonipaljastuksia.

Joukkomasturbaatiolla veljeskuntaan


Elokuvalta, jonka suomenkielinen nimi on Runkkarit, ei voi odottaa paljoa. Sellainen kuitenkin päätyi Makuunista haettuun 5 elokuvaa / 5 euroa / viikko -sunnuntaitarjousleffapinoon, ja ensimmäisenähän se oli katsottava. Aivot narikkaan, housut kinttuun ja kampukselle!Going Greek (Runkkarit)
Valmistumisvuosi: 2001
Ohjaaja: Justin Zackham
Pääosat: Dylan Bruno, Laura Harris, Simon Rex, Dublin James, Chris Owen


Yritetään päästä veljeskuntaan. Tissejä, apinajurreja, pilven polttelua, nöyryyttäviä tehtäviä, oksennusta, amerikkalaista jalkapalloa ja kilparunkkausta ringissä. Veljeskuntaan päästään. Awesome, dude.

Dvd:n takakansiteksti says it all:

JOS aikainen simensyöksy, äänekkäät suolistokaasut, seksin alituinen ajatteleminen, kosteat miehuuskokeet, ryntäät (mielellään lollot tai superhinkit) EIVÄT mielestäsi voi olla elokuvan aiheita, sinun on parasta jatkaa Ajankohtaisen kakkosen katselua – tai kiperän sanaristikon rustaamista...yksin. Vähemmän urheilua. Enemmän kulttuuria - ruumiinkulttuuria. Tämä elokuva pussittaa yhteen pillit ja piirakat à la ´Delta-jengi´ ja ´American Pie´.

Jos olisin maksanut nähdäkseni tämän elokuvateatterissa, hirttäytyisin harmista.

(Kuva: http://0-images.contentreserve.com.waldo.library.nashville.org/ImageType-100/1183-1/%7B4D5E63EC-274F-46EB-9A45-8BB39ADEA53D%7DImg100.jpg)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kommentoi!

 
Copyright 2009 Filminaattori. All rights reserved.
Blogger Template by Blogger and Blogger Templates.
Bloggerized by Miss Dothy