RSS
Hasta la vista Fellini, Bergman, Coppola ja Kurosawa. Täällä katsotaan, kommentoidaan ja kiillotetaan elokuva-aarrearkun himmeämpiä helmiä. Saattaa sisältää juonipaljastuksia.

Yliannostus college-huumoria


Olen nyt katsonut viimeisen kahden kuukauden aikana pari todella paskaa opiskelijahuumorileffaa, Going Greek ja American Poop, mutta eilen tuli vastaan vielä näitäkin huonompi saman genren tuotos: Pledge This!, eli Vannomatta Paris.

Tämä puolitoistatuntinen huonouden multihuipentuma kysyy jo melko ammattimaista suhtautumista, sillä tällaisen pasparduun läpikatsomiseen tarvitaan todellista turnauskestävyyttä. Onneksi sitä on tässä blogin mittaan kertynyt.

 
Pledge This! (Vannomatta Paris)
Valmistumisvuosi: 2006
Ohjaaja: William Heins
Pääosat: Paris Hilton, Paula Garcés, Sarah Carter, Simon Rex,
 Kerri Kenney, Holly Valance, Alexis Thorpe

Paris Hilton on leffassa Gamma Gamma -sisarkunnan pj Victoria English: rikas, hemmoteltu ja henkisesti epäkypsä megapissis, joka kantaa taskukokoista koiraansa vaaleanpunaisessa designer-kassissa ja hokee joka väliin "That's hot". Toisin sanoen Hilton esittää elokuvassa itseään.

Juonentynkää saadaan siitä, että PH haluaa Gamma Gammat jonkun turhanpäiväisen lehden kansikuvaan, mutta tarvitsee mukaan rumia nörttejä, jotta kilpailusäännöissä vaadittava "monimuotoisuuden" kriteeri täyttyy. Sopivasti kampuksella räjähtääkin vessanpönttö, ja ryhmä naispuolisia fukseja joutuu putkiremontin takia tilapäisesti asunnottomaksi. Tämä monimuotoisuutta alleviivatusti ilmentävä joukko (johon kuuluu mm. lesbo, läski ja tummaihoinen) päättää hakea Gamma Gammoihin majoituksen toivossa ja kah - tulokkaiden nöyryytys voi alkaa.

Huumoria yritetään puristaa college-genren leffoille tyypillisistä aiheista, kuten eläimiinsekaantumisesta, ulosteista, seksistä, oksentamisesta ja sisar/veljeskuntaan pyrkivien häpäisemisestä. Tissejä nähdään runsaasti, mutta edes se ei tee leffan katsomisesta kannattavaa - ei, vaikka olisi yltiökiimainen teinipoika pahassa puutteessa.

Katsomiskokemuksen huippuhetki oli se, kun pieniltä nokosilta herätessäni huomasin elokuvaa olevan enää 10 minuuttia jäljellä.

Luulenpa pitäväni tämän jälkeen hieman taukoa frat-huumorista. Viime viikolla oppimani uusi sanonta soveltuu muuten erinomaisesti elokuvan määrittelyyn: Pledge This! oli tyylipuhdasta hirpaa, eli hirveetä paskaa. Vältelkää kuin ruttoa.

(Kuva: http://media.hd.se/2007/08/03/244359/large/pledge_this.jpg)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kommentoi!

 
Copyright 2009 Filminaattori. All rights reserved.
Blogger Template by Blogger and Blogger Templates.
Bloggerized by Miss Dothy