RSS
Hasta la vista Fellini, Bergman, Coppola ja Kurosawa. Täällä katsotaan, kommentoidaan ja kiillotetaan elokuva-aarrearkun himmeämpiä helmiä. Saattaa sisältää juonipaljastuksia.

Trooppisten vesien hinaajat


Katsoin eilen todella kehnon elokuvan. Se oli täydellistä ajanhukkaa, mutta tuntui paremmalta vaihtoehdolta viikonlopun leffaksi kuin huomenna esitettävä MVP: Most Vertical Primate, joka kuuluu samaan apinatrilogiaan viimeksi katsomani MXP: Most Extreme Primaten kanssa. Tällä kertaa hulvaton apina-Jack skeittaa itsensä ihmisten sydämiin.

En kerta kaikkiaan kykene altistamaan itseäni toiselle koko perheen simpanssikomedialle, joten katsoin täysin väsähtäneen, halvalla homohuumorilla ratsastavan lomasekoilun nimeltä Boat Trip - Kuuma sinkkuristeily.Boat Trip (Kuuma sinkkuristeily)
Valmistumisvuosi: 2002
Ohjaaja: Mort Nathan
Pääosat: Cuba Gooding Jr., Vivica A. Fox, Horatio Sanz, Roselyn Sanchez

Cuba Gooding Jr. vie nyrpeän emäntänsä Vivica A. Foxin kuumailmapalloajelulle, tarkoituksenaan kosia tätä. Unelmavävy ei kestä korkeaa ilmanalaa ja heittää ryynit morsionsa päälle (ei todellakaan yllä leffaoksennusten kärkijoukkoon). Kaiken päälle Vivica ilmoittaa löytäneensä toisen uroksen. CGJ jää masentuneena viettämään ankeaa poikamieselämää.

Plösö talkkarikaveri Horatio Sanz saa houkuteltua CGJ:n lopulta kuumalle sinkkuristeilylle, mutta kavala matkatoimistovirkailija Will Ferrell buukkaakin pojat salaa homomatkalle. Sankarit kiipeävät paattiin, joka kuhisee miespareja ja assless chapseja, mutta hälytyskellot eivät soi. Kun suuri herääminen vihdoin tapahtuu, on parivaljakko kauhuissaan penis-jääveistosten ja transujen keskellä. Tapahtuu kuitenkin jännittävä juonenkäänne, kun laivalle pelastetaan keskellä merta ajelehtinut pelastuslautallinen povekkaita bikinibeibejä: Ruotsin "aurinkokylpyjoukkue". Hehkeä on myös hetero tanssinopettaja Roselyn Sanchez, johon CGJ iskee silmänsä. Homofoobikot tekeytyvät gay-pariksi, jotta pääsevät epäilyksiä herättämättä mahdollisimman lähelle valloituksiaan.

Loppuelokuva tiivistettynä: stereotyyppihomoja, Victoria Silvstedt hieromassa tissejään, kabareeta, Roger Moore (!) vanhana homoherrasmiehenä, poikien suuttumusta aiheuttava paljastuminen heteroiksi ja täysin yllätyksetön loppuratkaisu.

Tämä oli kammottavaa kakkendaalia. En voi suositella kenellekään edes kostoksi.

Pohdin aikani, minkä takia amerikkalaiselokuvan ruotsalaisstereotypioihin sekoittui aimo annos teutonisia vivahteita. Perusnimet Inga ja Ursula olivat tälläkin kertaa mukana, mutta Victoria Silvstedtin perhe asui alppimajaa muistuttavassa mökissä ja isällä oli melko varmasti jonkinlaiset lederhosenit jalassa. Auringonottomaajoukkueen valmentaja oli myös melko führermäinen. Ratkaisu löytyi lopulta krediiteistä: osittain saksalainen (ja itseironinen?) tuotantotiimi.

(Kuva: http://www.impawards.com/2003/posters/boat_trip_ver4.jpg) 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kommentoi!

 
Copyright 2009 Filminaattori. All rights reserved.
Blogger Template by Blogger and Blogger Templates.
Bloggerized by Miss Dothy