RSS
Hasta la vista Fellini, Bergman, Coppola ja Kurosawa. Täällä katsotaan, kommentoidaan ja kiillotetaan elokuva-aarrearkun himmeämpiä helmiä. Saattaa sisältää juonipaljastuksia.

Tulevien katselmusten himottelua


POW! Tsekatkaas mitä tilasin itselleni joululahjaksi:


Blogi on päässyt pahasti näivettymään, joten lienee korkea aika kurittaa dvd-soitinta ja katsoa lisää elokuvateollisuuden kuraisimpia tuotoksia.

Ensimmäisenä lautaselle pääsee ehdottomasti tuo keskimmäinen Mega Shark vs. Giant Octopus, joka on ollut katsomislistalla pitkään. Ö-luokan elokuviin erikoistunut filmistudio The Asylum tehtailee  ns. minibudjetin megaspektaakkeleita viitisen kappaletta vuodessa, ja leffakammotukset menevät suoraan kotiteatterilevitykseen. Mitä luultavimmin loistokamaa.

Arviot: coming soon...
(Kuva: 
http://www.zavvi.com)

4 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Oi. Onpas retee boksi. Hieman olen kateellinen nääs, vaikka noista leffoista keskimmäisen omistankin. :D Nuo kaksi muuta pitää pistää korvan taakse ja koittaa etsiä jostakin katseltavaksi, heh

M kirjoitti...

Mahtavaa, mitäs tykkäsit megahain ja jättimustekalan tuoksinasta? Oletko nähnyt muita Asylumin leffoja?

Tuoppi kirjoitti...

Kyllähän se melkoista kökköilyä oli, mutta varsin viihdyttävää sellaista kuitenkin. Itse tykkäsin enemmän kuitenkin Mega Python vs Gatoroidista. Siinä kun on Debbie Gibsonin lisäksi mukana myös Tiffany. Catfightingia kerrakseen, heh.

Onhan noita The Asylumin tuotoksia muutama tullut katselluksi noiden kahden jo mainitun lisäksi. Niinkuin nyt esim. Titanic II ja Sherlock Holmes. Niin ja vähän vanhempi tuotos The Way of the Vampire...

M kirjoitti...

Täytyypä tutustua noihinkin joskus, ainakin jos Megashark vakuuttaa ;)

Lähetä kommentti

Kommentoi!

 
Copyright 2009 Filminaattori. All rights reserved.
Blogger Template by Blogger and Blogger Templates.
Bloggerized by Miss Dothy